Webinar hybride docent, doe mij er ook een!

Samenwerken met het bedrijfsleven heeft veel voordelen voor het beroepsonderwijs. Eén van de manieren om meer samen te werken is door het inzetten van hybride docenten. Dit zijn professionals die een baan in het onderwijs combineren met een baan in het bedrijfsleven. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderwijsinstelling en hoe je ermee aan de slag kan? Meld je hieronder dan aan voor de webinar op 27 oktober van 10.00 tot 11.00!

Wij nemen je privacy serieus. Met de invulling van dit formulier ga je ermee akkoord dat wij de door jouw aangeleverde persoonsgegevens gebruiken voor de organisatie van de webinar en het versturen van aanvullende informatie. Wij zullen je gegevens uiterlijk 2 maanden na afloop van de webinar verwijderen. *

De webinar wordt aangeboden door Techniekpact, een landelijke pact waarin het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid samen werken om de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt in de technieksector structureel te verbeteren en daarmee het tekort aan technische personeel terug te dringen.