Jelentkezés "Tíz óra tudás" képzésre!


A képzéshez Macintosht: *
A 10 órás képzést, konzultációt melyik alkalmazással kapcsolatban kéri? *

Képzési díj rendezése
A képzési díjat *
Ön azt választotta, hogy a mAcademia biztosít az Ön számára Macintosht. Ebben az esetben csak átutalással rendezheti a képzési díjat. Kérem, válassza az átutalásos fizetést! Köszönöm!
Díj-kedvezmény (10%): 
Az Ezüst Kártyát a képzés során az oktató elkérheti, így kérjük, ne felejtse magával hozni! Amennyiben készpénzzel egyenlíti ki a képzési díjat, kedvezmény csak a kártya megléte esetén adható.
A képzési díjat kérjük a képzés megkezdéséig átutalni a WinAcademia Bt. 12011351-01339814-00100004 számú bankszámlájára. A WinAcademia Bt. "kisadózó", így a számlát nem terheli áfa, de költségként elszámolható.
A számlát a fent megadott névre kéri? *
A költségviselő címe azonos a jelentkezőével? *
Számlázási és postázási cím azonos? *
0/500 betű
Képzési Szerződés *

Köszönjük, hogy kitöltötte a Jelentkezési űrlapot. Kattintson a "Jelentkezés" gombra! A kitöltés hibás, akkor a hiányzó vagy rosszul kitöltött mezőt vörös színnel jelöljük meg. Siker esetén fél percen belül a kérdőív helyén megjelenő üzenet jelzi, sikeresen feldolgoztuk a Jelentkezési lapot, kérjük, várja meg ennek az üzenetnek a megjelenését. Az Ön által megadott email-címre is levelet küldünk a jelentkezés során megadott adatokkal. A következő munkanapon kollégánk megkeresi Önt.
 
Gond esetén a honlapon található elérhetőségeken keresse Ferenczy Gábort!