RECOMANACIONS LLIBRES SANT JORDI 2021
RECOMENDACIONES LIBROS SANT JORDI 2021
 SANT JORDI 2021 BOOK RECOMMENDATIONS
0/400 charactersInformació bàsica sobre protecció de dades: El responsable del tractament de les vostres dades és la Universitat Ramon Llull Fundació (URL). Es tractaran amb la finalitat de difondre, via web, recomanacions de llibres per Sant Jordi 2021. Excepte l’adreça electrònica, les vostres dades es publicaran per identificar-vos com a autors/es de la recomanació. Per exercir els drets que us reconeix la normativa de protecció de dades i conèixer la política de protecció de dades de la URL, consulteu el text accessible des d’aquest enllaç.

El responsable del tratamiento de vuestros datos es la Universidad Ramon Llull Fundació (URL). Se tratarán con la finalidad de difundir, vía web, recomendaciones de libros para Sant Jordi 2021. Excepto la dirección electrónica, vuestros datos se publicarán para identificaros como autores/as de la recomendación. Para ejercer los derechos que os reconoce la normativa de protección de datos y conocer la política de protección de datos de la URL, consultad el texto accesible desde este enlace.

Basic information on data protection: The Ramon Llull University Foundation (URL) is responsible for processing your data. Your data will be processed for the purpose of disseminating, via the web, book recommendations for Sant Jordi 2021. Except for the electronic address, your data will be published to identify you as the author of the recommendation. To exercise your rights under data protection regulations and to find out about the URL's data protection policy, please consult the text accessible from this link.