SALÓ DE L'OCUPACIÓ 2023

Formulari Registre Grups - Formulario Registro Grupos

Aquest formulari serveix per sol·licitar atenció personalitzada per grups. L'equip de l'Oficina Tècnica del Saló es posarà en contacte amb l'Entitat per confirmar l'horari i el dia assignats. Cada membre del grup haurà de registrar-se de manera individual a través de la web del Saló per poder accedir. Aquest formulari no és vàlid per accedir al Saló.
 
Este formulario sirve para solicitar atención personalizada para grupos. El equipo de la Oficina Técnica se pondrá en contacto con la Entidad para confirmar la hora y el día asignados. Cada miembro del grupo se tendrá que registrar a través de la web del Saló para poder acceder. Este formulario no es válido para acceder al Salón.
0/350 characters
Política de Privacitat 

CESSIÓ DADES BARCELONA ACTIVA

Política de Privacitat i informació sobre Protecció de Dades Personals. Responsable del tractament: FIRA INTERNACIONAL DE BARCELONA amb CIF Q-0873006-A i domicili a Barcelona, Av. Reina Mª Cristina s/n 08004 i les seves participades ALIMENTARIA EXHIBITIONS SLU i FIRA BARCELONA INTERNATIONAL EXHIBITIONS AND SERVICES SL . 1era FinalitatTractar les seves dades en relació a la seva participació al saló Ocupació 2021m així com remetre informació sobre l’esmentat saló  Legitimació: Consentiment de l’Interessat 2ona Finalitat: Publicar a la web i xarxes socials del saló Ocupació 2021 informació gràfica sobre el mateix, en les quals podrien aparèixer accessòriament imatges d’assistents al saló  Legitimació: Interès legítim. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els drets de portabilitat i limitació del tractament, que es detallen a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.firabarcelona.com.

 

Responsable del tractament: L’AJUNTAMENT DE BARCELONA, és l’entitat responsable del tractament de les seves dades personals, BARCELONA ACTIVA gestiona les dades com encarregada de tractament de l’Ajuntament de Barcelona. Finalitat: compliment de la missió pública que l’AJUNTAMENT DE BARCELONA  té encomanada per llei relativa al foment de l’ocupació  i l’emprenedoria i per a remetre-li comunicacions electròniques sobre les activitats i serveis que  BARCELONA ACTIVA  realitza per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona d’acord amb el compliment de l’esmentada missió. Legitimació: compliment de la missió d'interès públic i consentiment en el cas de remissió de comunicacions electròniques sobre activitats i serveis de Barcelona Activa. 2ona Finalitat: Publicar a la web i xarxes socials del saló Ocupació 2021 informació gràfica sobre el mateix, en les quals podrien aparèixer accessòriament imatges d’assistents al saló.  Legitimació: missió interès públic. Destinataris: Administracions públiques d’acord amb el compliment de les nostres obligacions legals  així com proveïdors de l’AJUNTAMENT DE BARCELONA i/o BARCELONA ACTIVA. Drets: pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament a través de les adreces postals i electrònica que es detallen a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:
https://www.barcelonactiva.cat/avis-legal-i-privacitat#privacitat

https://www.barcelonactiva.cat/es/aviso-legal-y-privacidad#privacidad

https://www.barcelonactiva.cat/en/legal-notice-and-privacy#privacy

 *
Powered byFormsite