Bizbarcelona 2021
 
Si us plau, llegiu atentament les bases de participació dels Reconeixements "Barcelona mai s'atura" abans d'omplir el formulari. Podeu descarregar-les aquí.
 
Per qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu congresos@firabarcelona.com o trucar al +34 93 409 74 82.
 
Camps obligatoris marcats amb un asterisc (*)
 
 
Por favor, leer atentamente los términos y condiciones de participación de los reconocimientos "Barcelona mai s'atura" antes de rellenar el formulario. Podéis descargarlos aquí.
 
Para cualquier consulta podéis contactar con nosotros a través del correo congresos@firabarcelona.com o llamar al +34 934097482.
 
Campos obligatorios marcados con asterisco (*)
 
 
  DADES DE CONTACTE / DATOS DE CONTACTO
 
 
 
 
  CATEGORIA EN LA QUAL DESITJA PARTICIPAR / CATEGORÍA EN LA QUE DESEA PARTICIPAR
 
 
A quina categoria/es voleu participar? / ¿En qué categoría/s queréis participar? *

 
 
 DADES DE LA INICIATIVA / DATOS DE LA INICIATIVA
 
 
 
 
 DESCRIPCIÓ INICIATIVA /DESCRIPCIÓN INICIATIVA
 
 
0/1000 characters
0/2500 characters
0/2500 characters
0/2500 characters
 
 
 MATERIAL MULTIMÈDIA / MATERIAL MULTIMEDIA
 
 
He llegit els Termes i Condicions i, prement el botó Enviar, confirmo que entenc i accepto aquests termes. Entenc i accepto que l'organització es reserva el dret a desqualificar la meva presentació si no compleix els criteris establerts.

He leído los Términos y Condiciones y, pulsando el botón Enviar, confirmo que entiendo y acepto estos términos. Entiendo y acepto que la organización se reserva el derecho a descalificar mi presentación si no cumple los criterios establecidos.
 *
 
 
Termes i Condicions

Responsable del tractament: FIRA INTERNACIONAL DE BARCELONA amb CIF Q-0873006-A i domicili a Barcelona, Av. Reina Mª Cristina s/n 08004 i les seves participades ALIMENTARIA EXHIBITIONS SLU i FIRA BARCELONA INTERNATIONAL EXHIBITIONS AND SERVICES SL . Finalitat: Tractar les seves dades en relació a la seva participació com a ponent al saló Bizbarcelona Legitimació: Consentiment de l’Interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els drets de portabilitat i limitació del tractament, que es detallen a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.firabarcelona.com.

 

Términos y Condiciones

Responsable del tratamiento: FIRA INTERNACIONAL DE BARCELONA, con CIF Q-0873006-A, con domicilio en Av. Reina Mª Cristina s/n, 08004 Barcelona y sus empresas participadas Alimentaria Exhibitions S. L. U. y Fira Barcelona International Exhibitions and Services S. L. Finalidad: Tratar sus datos en relación con su participación en el salón Bizbarcelona. Legitimación: Consentimiento otorgado por el interesado. Destinatarios: No hay cesión de sus datos a terceros. Derechos: tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos personales, así como los derechos de portabilidad y limitación del tratamiento que se detallan en la información adicional. Información adicional: puede consultar la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra página web www.firabarcelona.com, en el apartado “Política de privacidad”.

 
 
Contacte/Contacto: congresos@firabarcelona.com